×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з ID: 45
П'ятниця, 13 листопада 2020 09:17

Всі заплановані змагання Світового туру в 2020 році скасовані

Після успішного проведення змагань серії Grand Slam в Будапешті наприкінці жовтня, Міжнародна федерація дзюдо вимушена до кінця року скасувати всі подальші заплановані турніри Світового туру.

 

В першу чергу мова йде про Гран-прі в Загребі, яке мало відбутися в середині листопада цього року. Пов’язане таке рішення з загостренням ситуації з розповсюдженням вірусу Covid-19 в більшості частин світу.

 

В цих умовах, коли заборонені масові заходи, а в деяких випадках тренувальні майданчики для спортсменів недоступні, IJF вирішила, що цього року більше не буде організовано жодних заходів зі Світового туру дзюдо, йдеться на сайті ФДУ.

 

Зараз Міжнародна федерація дзюдо зосередиться на першій події 2021 року, а саме на Masters в Катарі, для участі в якому запрошуються найкращі спортсмени.

 

Президент IJF Маріус Візер сказав: «Це важке рішення, особливо після такої успішної та радісної події, як Grand Slam в Угорщині кілька тижнів тому. На жаль, ми можемо спостерігати, як більшість країн світу наполегливо борються за те, щоб не дати пандемії вийти з-під контролю, і безпека сім’ї дзюдо на першому місці.

 

Знову ж таки, ми повинні бути стійкими і поважати зусилля урядів, щоб зберегти безпеку населення світу. Тепер команда IJF зосередиться на організації Masters в Катарі в січні, і ми сподіваємось, що нам вдасться об’єднати міжнародну спільноту з дзюдо в Досі, щоб відзначити новий старт з дзюдо в 2021 року, в якому змагатимуться найкращі спортсмени світу для олімпійської кваліфікації».

Прочитано 476 разів