×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з ID: 45
П'ятниця, 05 березня 2021 09:47

У Ташкенті відбудеться турнір серії Grand Slam

З 5 по 7 березня в столиці Узбекистану Ташкенті відбудеться турнір серії Grand Slam, в якому візьме участь 497 атлетів з 71 країни світу.

 

Збірна України вирушила на змагання без своїх лідерів як у чоловіків, так і у жінок. Зокрема, в Ташкенті не виступить Дарія Білодід, яка після Grand Slam в Тель-Авіві отримала змагальну паузу, і буде готуватися до наступних стартів, пише ФДУ.

 

Тим не менш, українським вболівальникам буде на кого подивитися в Ташкенті. В категорії до 60 кг виступить Артем Лесюк, який посів 5 місце на минулому Grand Slam в Тель-Авіві. В другому раунді українець зустрінеться з переможцем пари Кітадай (Бразилія) – Діаз (США). Ще одним представником збірної України у даній ваговій категорії стане Дільшот Халматов, який відправився в Ташкент одразу після Відкритого Кубку Європи, що минулими вихідними відбувся в Празі. У першому раунді Дільшот протистоятиме італійцю Ді Анжело.

 

У категорії до 66 кг Каро Марадян зустрінеться перуанцем Постігосом. А ось Артем Хомула і Олександр Кошляк (до 73 кг) розпочнуть свій турнірний шлях одразу з другого раунду, з переможцями пари Юлдашев (Узбекистан) – Еспосіто (Італія) і Хрістов (Болгарія) – Сулаймонов (Узбекистан) відповідно.

Віталій Шепель у першому раунді протистоятиме естонцю Куусіку, а Станіслав Гунченко киргизу Шерову. Відзначимо, що і Віталій і Стас минулими вихідними отримали змагальну практику на Кубку Європи в Празі.

 

У жінок збірна України буде представлена Марією Скорою (до 57 кг), яка у другому раунді зустрінеться з росіянкою Межецькою,  Анастасією Турчин (до 78 кг), яка протистоятиме італійці Політі, а також нашими представницями у найважцій ваговій категорії Єлизаветою Каланіною, яка зустрінеться з переможницею пари Маратова (Казахстан) – Ашелах (Алжир) і Русланою Булавіною, яка у першому раунді зустрінеться з іспанкою Альварез. Відзначимо, що Руслана на Кубку Європи в Празі завоювала бронзову нагороду, яка додає впевненості перед майбутніми сутичками.

 

Розклад змагань:

 

  • П’ятниця, 05 березня:

Жінки: ( -48 кг/ -52 кг/ -57 кг) Чоловіки: ( -60 кг/ -66 кг)

06.00 – Попередні раунди, втішні сутички, півфінали.

14.00 – Фінальний блок. Церемонія нагородження.

 

  • Субота, 06 березня:

Жінки: ( -63 кг/ -70 кг) Чоловіки: ( -73 кг/ -81 кг)

06.30 – Попередні раунди, втішні сутички, півфінали.

14.00 – Фінальний блок. Церемонія нагородження.

 

  • Неділя, 07 березня:

Жінки: ( -78 кг/ +78 кг) Чоловіки: ( -90 кг/ -100 кг/ +100 кг)

06.30 – Попередні раунди, втішні сутички, півфінали.

14.00 – Фінальний блок. Церемонія нагородження.

 

Трансляція змагань доступна за цим посиланням.

 

Слідкувати за онлайн результатами можна тут.

 

Відзначимо, що по завершенню турніру Grand Slam частина спортсменів української збірної залишаться в Ташкенті на збір. До них також приєднаються лідери збірної України, зокрема Дарія Білодід, Георгій Зантарая, Богдан Ядов і Яків Хаммо.

 

 

Прочитано 363 разів