×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з ID: 45
Субота, 16 січня 2021 11:31

Керівництво Федерації дзюдо Івано-Франківська поспілкувалися з керівництвом бази "Заросляк"

14 січня відбулась зустріч виконавчого директора федерації дзюдо Івано-Франківська Сергія Курилюка з керівництвом навчально-спортивної бази «Заросляк», розташованої в межах Карпатського національного природного парку під горою Говерла на висоті 1330 метрів над рівнем моря.

Має статус бази олімпійської та параолімпійської підготовки та є найвисокогірнішим об’єктом спортивно-оздоровчої інфраструктури України. В ході зустрічі було окреслено перспективні напрямки співпраці.

Зокрема, директор бази Дмитро Федорчак наголосив, що матеріально-технічне забезпечення навчально-спортивної бази «Заросляк» дозволяє цілий рік проводити спортивні заходи командам та спортсменам будь-якого рівня. На базі постійно діє спортивно-оздоровчий комплекс, який включає у себе ігровий та тренажерний зали, сауну та масажний кабінет.

На зустрічі був присутній державний тренер збірної команди України з дзюдо, віце-президент ФДУ Михайло Руденко, який зазначив, що база «Заросляк» є одним з провідних об’єктів підготовки спортсменів збірної команди України з дзюдо та інших видів спорту.

Прочитано 533 разів