×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з ID: 45
Четвер, 28 січня 2021 08:24

Президент Федерації дзюдо України завітав до Івано-Франківська

Президент Федерації дзюдо України Михайло Кошляк з робочим візитом завітав до Івано-Франківська.

Президент Федерації дзюдо Івано-Франківська Дмитро Руденко запропонував Михайлу Анатолійовичу відвідати на вибір один з п'яти діючих центрів дзюдо.

 Делегація відвідала секцію дзюдо обласної спортивної школи, яка знаходиться в спорткомплексі «Олімп».Під час зустрічі Михайло Анатолійович згадав, як за часів Радянського Союзу й сам боровся на татамі «Олімпу» в національних змаганнях. Зараз тут працює невеличка зала дзюдо, в якій тренуються діти від 5 до 15 років.

– В Івано-Франківську ми нещодавно презентували методику викладання дзюдо в школах. У нашому місті вже є одна загальноосвітня школа, де все готово до запуску нового проєкту - є тренувальна зала з шведською стінкою, вчителі, які готові проводити уроки дзюдо. Немає тільки татамі. І ось Михайло Анатолійович пообіцяв вирішити це питання. За місяць-два у нас буде новенький татамі, – розповів президент Федерації дзюдо Івано-Франківська Дмитро Руденко.

 З кандидатом психологічних наук, доцентом Прикарпатського Національного Університету імені Василя Стефаника, тренером-психологом штатної збірної України з дзюдо Сергієм Курилюком, який водночас є виконавчим директором ФДІФ, обговорили програму психологічного забезпечення та супроводу національних збірних команд України.

Під час зустрічі обговорили питання щодо популяризації дзюдо в Івано-Франківську та найближчі перспективи.

Під кінець зустрічі Дмитро Руденко вручив Михайлові Кошляку  подарунки з фірмовою символікою Федерації дзюдо Івано-Франківська.

Прочитано 410 разів

Галерея зображень