×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з ID: 45
Четвер, 05 грудня 2019 13:51

Президент федерації дзюдо Івано-Франківська відвідав олімпійську навчально-тренувальну базу "Заросляк"

Днями президент федерації дзюдо Івано-Франківська Дмитро Руденко відвідав олімпійську навчально-тренувальну базу "Заросляк", яка знаходиться у Карпатах.

Наразі там проходить тренувальний збір жіночої Національної збірної України з дзюдо. Президент федерації мав можливість поспілкуватись з головним тренером жіночої збірної України Генадієм Білодідом про розвиток дзюдо у Івано-Франківську. Він розповів, що стежить за юними дзюдоїстками Федерації дзюдо Івано-Франківська і наголосив, що кращих спортсменок буде залучати до табору Національної збірної України.

Окрім цього, президенту федерації Дмитру Михайловичу випала можливість бути присутнім на тренуванні наймолодшої чемпіонки світу Дар'ї Білодід.

Користуючись нагодою, Дмитро Руденко запросив, наймолодшу в історії світового дзюдо дворазову чемпіонку світу, Дар'ю Білодід провести в Івано-Франківську майстер-клас з дзюдо для усіх дзюдоїстів Федерації дзюдо Івано-Франківська.

Дар'я Білодід та її батьки, які є тренерами чемпіонки,  пообіцяли обов'язково знайти кілька вільних днів, у їхньому щільному графіку, щоб відвідати наше чудове місто та провести майстер-клас з дзюдо для спортсменів федерації.

Прочитано 866 разів