×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з ID: 45
П'ятниця, 05 лютого 2021 08:11

Президент Федерації дзюдо Івано-Франківська Дмитро Руденко втілює проекти в життя!

В рамках національного проекту по впровадженню дзюдо в заклади середньої освіти у Католицькому ліцеї св. Василія Великого Івано-Франківської Архієпархії УГК в м. Івано-Франківську відбулося відкриття секції з дзюдо.

На зустрічі з керівництвом було презентовано навчальний посібник з дзюдо для закладів середньої освіти за яким буде відбуватися методика викладання дзюдо. Відкриття секції сприятиме популяризації дзюдо серед учнівської молоді, формування у них культури здорового способу життя та розвитку успішної особистості.

До заходу долучився президент Федерації дзюдо Івано-Франківська Дмитро Руденко, віцепрезидент Роман Білошапка, виконавчий директор Сергій Курилюк, голова відділення НОК України в Івано-Франківській області Мирослав Карабін та адміністратор Католицького ліцею св. Василія Великого о. Маркіян Букатчук.

Під час заходу голова відділення НОК України в Івано-Франківській області Мирослав Карабін нагородив Подякою «За внесок у розвиток олімпійського руху» президента федерації дзюдо Івано-Франківська Дмитра Руденка та побажав не зупинятися на досягнутому!

У свою чергу Дмитро Руденко вручив цінні подарунки із логотипом Федерації дзюдо Івано-Франківська Мирославу Карабіну та о. Маркіяну Букатчуку.

Федерація дзюдо Івано-Франківська планує не зупинятися на досягнутому та популяризувати цей вид спорту серед молоді!

Йде набір у групу, в якій тренування буде проводити - Майстер спорту України, доцент кафедри теорії та методики фізичної культури факультету фізичного виховання і спорту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, Мальона Світлана Богданівна. Записатись в групу можна за телефоном - +380662671807

Прочитано 1246 разів