Четвер, 17 червня 2021 19:03

Президент Федерації дзюдо Івано-Франківська Дмитро Руденко нещодавно з візитом відвідав спортивну базу "Заросляк" Рекомендовані

Президент Федерації дзюдо Івано-Франківська Дмитро Руденко нещодавно з візитом відвідав спортивну базу "Заросляк", яка розташована у Карпатах під г. Говерла, де наразі, Національна збірна України з дзюдо, зокрема Дарія Білодід, проводить навчально-тренувальний збір по підготовці до Олімпійських ігор 2020 в Токіо.
Разом з тим, виконавчий директор федерації, кандидат психологічних наук, доцент кафедри теорії та методики фізичної культури і спорту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, тренер-психолог штатної збірної України Сергій Курилюк, в рамках підготовки до Олімпійських ігор Національної збірної долучився до навчально-тренувальних зборів, що проходять на НСБ "Заросляк".
В рамках психологічного забезпечення збірної команди було проведено дослідницький психологічний контроль, з метою простеження впливів факторів психічного навантаження на стан спортсменів в умовах середньогір‘я та формування психологічної готовності до змагань.
Як зазначив Сергій Курилюк в команді панує психологічний клімат з позитивною спрямованістю, що є хорошим індикатором успішної підготовки спортсменів.
Прочитано 373 разів