×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з ID: 45
Субота, 11 вересня 2021 16:40

Федерація дзюдо Івано-Франківська долучилася до святкування Дня фізичної культури та спорту

Сьогодні у Івано-Франківську відбулися святкування з нагоди Дня фізичної культури та спорту в Україні. Під час святкування заступник міського голови Івано-Франківська Віталій Федорів та директор Департаменту молодіжної політики та спорту Віталій Матешко нагородили подяками спортсменів, тренерів та причетних до розвитку фізичної культури і спорту в Івано-Франківській ТГ.

Зокрема, Федерація дзюдо Івано-Франківська долучилася до святкування. Президент федерації Дмитро Руденко віддячив міського голову Івано-Франківська Руслана Марцінківа за його віру та підтримку дзюдо. Дмитро Руденко передав меру цінний подарунок - спортивний костюм з логотипом «Федерація дзюдо Івано-Франківська».

Окрім цього, Федерація дзюдо Івано-Франківська віддячила директора Департаменту молодіжної політики та Спорту Віталія Матешко за плідну співпрацю впродовж кількох років.

Нагадаємо, що міський голова Руслан Марцінків всебічно підтримує розвиток та популяризацію дзюдо в Івано-Франківську. Завдяки підтримці Івано-Франківської міської ради вперше створено ветеранську команду дзюдо та дитячу лігу. За кошти міської ради вдалося закупити нові брендовані спортивні костюми та кімоно для дітей, які продемонстрували усім присутнім.

Зокрема, Подякою нагородили вихованця Федерації дзюдо Івано-Франківська - Данила Новосьолова, який тренується під керівництвом Юрія Семяна.

Прочитано 799 разів